02-04-2019 / nieuws /

Conclusion ForeyeT toont innovaties op RailTech 2019

Conclusion ForeyeT toont innovaties op RailTech 2019

Op 26 – 28 maart 2019 vond de 12e editie van RailTech plaats en Conclusion ForeyeT was er bij. Het was een mooie kans om te tonen hoe Conclusion ForeyeT bijdraagt aan het optimaliseren van de beleving van de reiziger.

 

Het openbaar vervoer in Nederland wordt steeds drukker, perrons worden steeds voller. Hoe leid je elke dag meer dan een miljoen treinreizigers in goede banen? Dat is de vraag waar Conclusion ForeyeT zich dagelijks mee bezig houdt.

 

Internationale Railbeurs

Op het drukbezochte internationaal georiënteerde RailTech hebben wij het perron van de toekomst gebouwd. Op dit drukbezochte perron toonde wij reizigers, nationale en internationale OV- bedrijven en andere collega-bedrijven uit de branche, hoe je reizigers vlot en veilig op weg kan helpen door ze op een voor iedereen direct begrijpelijke manier te infomeren over waar en wanneer ze kunnen instappen.

 

Innovaties

Wij kijken terug op een geslaagd evenement. Hieronder vindt u een kleine impressie. Wilt u meer weten over onze innovaties? Hier vindt u alles over de IPBL en de IPC