Over ons

Conclusion ForeyeT

 

Conclusion ForeyeT is specialist in reisinformatiesystemen voor het ov. Onze drijfveer: samen met openbaarvervoerbedrijven de ultieme reizigerservaring creëren.

Altijd bereikbaar 

Conclusion ForeyeT zorgt er - zij aan zij met openbaarvervoerbedrijven - voor dat iedereen zich onbezorgd door Nederland kan verplaatsen. Onze systemen zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar. Service staat dan ook voorop bij Conclusion ForeyeT: we zijn altijd bereikbaar. Is er een storing? Dan verhelpen we het probleem binnen 4 uur. Of het nu dag is of nacht, een gewone dinsdag of eerste kerstdag. Daarnaast zijn we voor onze opdrachtgevers constant op zoek naar innovatieve manieren om de klantbeleving te verbeteren.

 

Praktische oplossingen

Onze innovatieve oplossingen zijn vaak gebaseerd op onze eigen ervaringen, ontstaan uit de gedachte: ‘Zou het niet handig zijn als … ’ We denken daarbij verder dan tekstuele wegwijzers. Met sensoren, audio, licht en kleur ontwerpen we interactieve bewegwijzering die iedere reiziger snel en intuïtief begrijpt. En omdat iedereen die bij Conclusion ForeyeT werkt een grote ervaring en betrokkenheid heeft met het ov,  weten we wat er speelt en kunnen we de best passende oplossing voorstellen.

 

 

ZELFSTANDIG MAAR NIET ALLEEN

Conclusion ForeyeT is vanaf haar oprichting in 2010 winstgevend en sinds 2014 onderdeel van Conclusion. Onze ontwikkelaars werken nauw samen met andere Conclusion-specialisten om alle gangbare backoffice-informatiesystemen te ontsluiten. We kunnen bouwen op 22 zuster-werkmaatschappijen binnen het ecosysteem van Conclusion - ieder met haar eigen specialisme en expertise – die ons kunnen ondersteunen met innovatieve oplossingen, kennis en ervaring.

 

 

Onze mensen

Professionals die zelfs in het weekend voor u rennenMartijn Danse
Martijn Danse | Directeur
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wilt u meer van ons weten?
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkelingMartijn Danse
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet!
Bel Martijn Danse 0031 638145274