Werken in
een wereld
die razend snel
verandert
Over ons

Werken met ForeyeT

 

ForeyeT is specialist in reisinformatiesystemen in het OV. ForeyeT excelleert in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om transport en mobiliteit te hervormen. ForeyeT zorgt ervoor dat dit soort systemen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. Dit alles met het doel de ultieme reizigerservaring te creëren. ForeyeT is vanaf haar oprichting in 2010 winstgevend en sinds 2014 onderdeel van Conclusion. We werken nauw samen met andere Conclusion-specialisten om alle gangbare backoffice-informatiesystemen te ontsluiten. 


De manier waarop ForeyeT en haar klanten samenwerken wordt niet alleen geïllustreerd door feiten. De vertrouwensband vanuit ForeyeT met haar klanten wordt fraai verwoord door Goran Gavric, directeur en oprichter van ForeyeT: “Gavric is een achternaam die zijn oorsprong duidelijk niet vindt in vele generatie Nederlandse voorouders. Op 24-jarige leeftijd zat ik klem in de Joegoslavische burgeroorlog. Met letterlijk twee boodschappentassen met daarin al mijn bezittingen arriveerde ik in 1994 in Nederland. Ik heb mijn eerste woorden Nederlands geleerd tijdens mijn eerste baan: krantenbezorger in Capelle aan den IJssel. Vervolgens heb ik mijn oude vak in de telecommunicatie weer kunnen oppakken. Dit leidde uiteindelijk tot ForeyeT. Het was voor mij persoonlijk dan ook een bijzondere erkenning om in 2015 als Capelse ondernemer van het jaar te worden benoemd. Door die reeks van ervaringen heb ik het vertrouwen ervaren dat Nederlanders in deze voormalige asielzoeker hadden. Het is dat vertrouwen dat ik elke dag probeer te geven, aan medewerkers, partners en opdrachtgevers.”  

 

De waarden van ForeyeT

ForeyeT hangt een aantal waarden aan die u de beste dienstverlening garandeert. Het begint bij een voorstel op maat. Dat betekent dat we met u meedenken en u niets meer of minder adviseren dan u nodig heeft om uw doelstellingen te behalen. We werken met een creatief bureau, mediaexploitant of andere partner, indien dat voor u van belang is. 

Service staat bij ons voorop. We zijn altijd bereikbaar en is er een storing, dan verhelpen we het probleem binnen 4 uur. Dag of nacht.

Tenslotte zorgen we voor de allerbeste technische configuratie. We werken met de nieuwste hard- en software en investeren in innovaties en nieuwe ontwikkelingen.

Onze mensen

Professionals die zelfs in het weekend voor u rennenMartijn Danse
Martijn Danse | Directeur
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wilt u meer van ons weten?
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkelingMartijn Danse
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet!
Bel Martijn Danse 0031 638145274