Over ons

Werken met ForeyeT

 ForeyeT is specialist in reisinformatiesystemen in het OV. Wij excelleren in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om transport en mobiliteit te hervormen. Wij zorgen ervoor dat dit soort systemen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. Dit alles met het doel de ultieme reizigerservaring te creëren. ForeyeT is vanaf haar oprichting in 2010 winstgevend en sinds 2014 onderdeel van Conclusion. We werken nauw samen met andere Conclusion-specialisten om alle gangbare backoffice-informatiesystemen te ontsluiten.

 

De drijfveer van ForeyeT is om zij aan zij met openbaarvervoerbedrijven de ultieme reizigerservaring te creëren. Deze passie wordt uitgedragen door de medewerkers, maar zeker ook door directeur Martijn Danse. De wereld van het OV is hem niet vreemd. Niet alleen liggen zijn wortels in het spoor maar ook zijn hele familie is werkzaam in de spoorsector. Van treinverkeersleider tot communicatiemanager en hoofd logistiek.

 

Martijn zelf is begonnen als omroeper en treinverkeersleider. Daarna heeft hij hogesnelheidstreinen getest. Vervolgens is hij vijf jaar lang verantwoordelijk geweest voor de Nederlandse tak van Nomad Digital, dat alle on-board reisinformatiesystemen realiseerde voor NS, Arriva en Connexxion. Daarbij heeft hij internationale ervaring opgedaan met de implementatie van on-board reisinformatiesystemen bij Europese spoorwegondernemingen en treinenbouwers zoals Stadler, PKP Intercity, Norges Statsbaner en anderen.

 

Nu wil hij met ForeyeT schouder aan schouder staan met openbaarvervoerbedrijven om er samen voor te zorgen dat iedereen zich prettig kan verplaatsen door Nederland. Om dit te kunnen bereiken staat service voorop bij ForeyeT. We zijn altijd bereikbaar en is er een storing, dan verhelpen we het probleem binnen 4 uur. Dag of nacht. Daarnaast zijn wij continu op zoek naar innovaties om het leven van de reiziger prettiger te maken.

 

Onze mensen

Professionals die zelfs in het weekend voor u rennenMartijn Danse
Martijn Danse | Directeur
Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wilt u meer van ons weten?
Onze vacatures

Loop voorop in de nieuwste ontwikkelingMartijn Danse
Een ding is zeker.
Er kan meer dan je denkt.
Wil jij je laten verwonderen? Let's meet!
Bel Martijn Danse 0031 638145274