Wat we doen

Specialist in reisinformatiesystemen

ForeyeT is specialist in reisinformatiesystemen in het OV. ForeyeT excelleert in het ontwikkelen van innovatieve oplossingen om transport en mobiliteit te hervormen. ForeyeT zorgt ervoor dat dit soort systemen 24 uur per dag, 7 dagen per week beschikbaar zijn. Dit alles met het doel de ultieme reizigerservaring te creëren.

  


Meer over onze dienstverlening


In deze sectoren zijn wij ijzersterk

iStock 599997684

Openbaar vervoer

Reizigers relevante informatie bieden op momenten dat ze het nodig hebben: dat gaat veel verder dan reisinformatieborden.
iStock 621822666

Retail

Retailers omarmen nieuwe technologie om de merkervaring vanuit een website of een reclamecampagne voort te zetten op de winkelvloer.
iStock 598253788

Corporate

Nieuwe manieren van werken, nieuwe manieren van informeren en nieuwe manieren van motiveren
iStock 92249499 XXLARGE

Healthcare

In het ziekenhuis of verpleeghuis combineren we drie speerpunten: patiƫnteninformatie op maat, een gastvrije bejegening en een effectief zorgproces. Daarnaast biedt ForeyeT ook complete oplossingen voor TV-aan-bed en Wachtkamer-TV om het verblijf aangenamer te maken.
iStock 576899990

Educatie

Ervaar het nieuwe leren. Daarbij geldt voor ons niet alleen het plaatsen van de technologie zelf, maar vooral de integratie in de digitale omgeving om de leerling heen.
iStock 509493618

Hospitality

Hotels, bezoekerscentra, evenementen: betrek uw gasten tijdens hun verblijf.


Ziet er goed uit. Ik wil meer!
Nieuwsgierig geworden en wil je meer van ons weten?